Platinum stoffet holder farve og form, så underlaget er flot også efter vask. IQ Cool Comfort er svedtransporterende og hjælper til at holde hesten tør. Sammen med Air1 net, der er optimalt åndbart, giver maksimal comfort for hesten. Air1 net er let elastisk og fylder ganske lidt i sadelkammeret - det bevirker at underlaget holdes stabilt under sadlen.

Derfor er det original Air1 sadelunderlag det mest innovative underlag nogenside. Her forenes design og funktion i en uovertruffen helhed. Med Air1 system får du mulighed for, at vælge et sadelunderlag, der er markant anderledes og samtidig vise at du vil det bedste for din hest.

Det eksklusive design symboliserer på en gang forskellen og fremtiden. Gennem et Air1-net føres varmen væk fra hesten. Kombineret med sadelunderlagets særlige åndbare foer, hjælper det hesten til at svede mindre. 

Air1 system består udover Air1 net, IQ Cool Comfort også af et 2-lags filling system med synthermax fibre fill og High Density foam.

Det sikrer en kviltning, der udover at være flot og nem at brodere på, også giver optimal åndbarhed.

Intelligent Cool Comfort

High IQ® Cool comfort er din garanti for Innovation og kvalitet. Alle anvendte materialer er nøje udvalgt og lever op til de højeste standarder.

High IQ® intelligent effects leder sveden væk og holder området køligt og behageligt.

High IQ® er komfortabel og blød.

High IQ® egenskaber holder vask efter vask

Rider By Horse Logo