SPRING/SUMMER 2018
PÅ KANTEN AF FORÅR OG SOMMER

SPECIAL THANKS TO SLANGERUPGAARD

En hård vind blæser denne tidlige forårsmorgen henover Slangerupgaard. Endnu ungt forår, frisk og god tid i vente. Solen bryder stille igennem morgenens dis – let og ligetil at leve i. Lyden af hestehove, vi må ind i stalden! Det skal vise sig at blive en helt særlig dag, sammen med det bedste vi ved – heste.

Den dygtige rytter Cecilie Lyndrup , U25 landsholdsrytter, er allerede ved at gøre en vidunderlig smuk sort vallak klar. Tænk, hvor bløde de er om mulen, jeg forstår ikke, at noget kan være så blødt. Vores nye grooming grimer er skabt til at kunne soignere hestens hoved blidt og følsomt.Den dygtige rytter Cecilie Lyndrup , U25 landsholdsrytter, er allerede ved at gøre en vidunderlig smuk sort vallak klar. Tænk, hvor bløde de er om mulen, jeg forstår ikke, at noget kan være så blødt. Vores nye grooming grimer er skabt til at kunne soignere hestens hoved blidt og følsomt.


_____________________________________________
DET FØRSTE ØJEBLIK PÅ HESTEN I BEVÆGELSE. ET ENESTE ORD,
FORSIGTIG VALGT, ELLER STILHED. SADLEN, ÆGTE LÆDER,
BALANCE. EN STIGBØJLE, DEN ANDEN. SÆDET I SADLEN.
HÆNDERNE, TØJLERNE, HESTENS MUND. PÅ HESTERYG ER LIVET
IKKE LÆNGERE, HVAD DET ENGANG VAR.
FOR ALTID JUBLENDE TAKNEMMELIG!


_____________________________________________

Rider by Horse vil altid være drevet af målet om at lave de mest luksuriøse sadelunderlag i verden. Intet kan ændre det. Vi er kendt for vores unikke Air1 net innovation. Men vi er fortsat bestemt for at udvikle sadelunderlaget, grimer og alle vores øvrige artikler, det bedste vi kan.

Platinum Sensitive er en ny serie underlag med ekstra blød underside med fortsat høj åndbarheds funktion. Platinum surface stof, synthermax fiber fyld og HD foam sikrer optimal åndbarhed.

"FUNCTION IS NOT INFERIOR TO ELEGANCE, AND ELEGANCE IS NOT INFERIOR TO FUNCTION”


Rider By Horse Logo