_____________________________________________

LETHED OG STYRKE.

Kentaur har udviklet en carbon sadelbom baseret på de meget gode erfaringer med carbon sadelbommen i springsadlen Titan.

Denne sadelbom er lamineret med mange lag carbon, kevlar og to specielle typer komposit fibre.

Hærdningen af sadeltræet sker i en speciel ovn med en altid konstant temperatur. Alle de luftbobler, der kan opstå inden for hvert lag under processen med laminering suges væk. Dette vakuum skaber et totalt homogent sadeltræ, som er kendetegnet ved sin lethed, fasthed, flexibilitet, ikke-deformerbarhed og formstabilitet. Takket være sin lille tykkelse forbedres rytterens kontakt med hesten betydeligt.

Carbon sadelbommen er med Kentaurs almindelige regulerbare kopjern, der kommer i 5 forskillige størrelser er udskiftelig eller justerbar ved tryk med presmaskine.

Kombinationen af carbon sadelbom og udskifteligt/justerbart kopjern er i øjeblikket helt unikt på verdensmarkedet indenfor sadler.

Som ved springmodellen tilbydes dressurmodellen også som prisbillig alternativ med glasfiber bom GRP. Denne sadelbom har samme form, men er knap så let, og har ikke de unikke stødabsorberende egenskaber som carbon bommen har.

_____________________________________________

KIRKE DRESSUR SADEL.

Denne dressursadel tilbyder excellent contact med hesten, giver ideel sæde position gennem flytbar velcro knæstøtte. Den forreste gjordstrop er strategisk placeret under stigremsholderen, hvilket mindsker presset på hesten skulder og derved giver hesten større bevægelsesfrihed. De ny udviklede korte franske paneler er perfekt for mange moderne heste med lidt kort ryg. Sæde og knæ skind er udført i antislip kalvelæder.

#1291 - Carbon sadelbom: Vejl pris: 13995,- dkk
#1292 - Carbon sadelbom og dobbelt kalveskind: Vejl. pris 15795,- dkk
#1289 - GRP sadelbom: Vejl. pris: 11895,- dkk
#1290 - GRP sadelbom og dobbelt kalveskind: Vejl. pris 13295,- dkk

Rider By Horse Logo