Ny sadel-En ny start-et nyt samarbejde

Som ryttere kræver vi meget af vores heste, og hvad er mere naturligt end at vi vil give dem de bedste arbejdsbetingelser så de kan opfylde de krav vi stiller til dem.
Hos Kentaur er der lagt mange tanker, og mange timers test, i samarbejde med internationale topryttere, for at kunne tilbyde et stort udvalg af kvalitets sadler der tilgodeser både hestens, og rytterens behov.

Beatriz Ferrer-Salat
Olympic Medalist
Dressage Spanish Team
"A great determination in all that I undertake and the fact of being very demanding with myself allowed me to reach where I am in this wonderful sport. When choosing a Kentaur saddle I have followed the same principles"

De fleste af kentaurs sadler er bygget over en klassisk fleksibel fiberglas bom, hvor kopbenene er forstærket i stål. Kopjernene i sadlerne kan udskiftes og ændres, og kopbenene kan bestilles op til 3cm længere.
Som en nyudvikling har springsadlen model Titan en bom lavet af carbon fibre, der gør den ekstra stærk og let.

Kentaur sadlerne fås i 5 størrelser:
1-smal, 2-medium, 3-medium/bred, 4-bred, 5- ekstra bred

For at sikre at sadlen ligger mest optimalt på hestens ryg tilbyder kentaur 3 typer sadelpaneler:

Latex paneler:
Panelerne består af PU skum beklædt med læder. Fordelen ved denne type paneler er at de giver rytteren en sublim kontakt med hesten, og at de ikke ændre form selv efter lang tids brug.

Uldstoppede paneler:
Panelerne er stoppet med syntetisk uld som tilpasser sig hestens ryg, de bliver ved med at være bløde og fleksible, selv efter lang tids brug, og de kan tilpasses individuelt.

Sandwich paneler:
Panelerne er en kombination af uldstoppede og latexpaneler. Denne kombination er meget behagelig for hesten, da panelet har en hel glat overflade som giver optimal trykfordeling. Ulden i panelet gør at det kan tilpasses individuelt.

Mulighed for op til 3cm højere panelerMulighed for op til 3cm højere paneler

Ligesom heste, er ryttere også forskellige, så både spring- og dressursadlerne fra Kentaur fås med forskellige størrelser på sadelklapperne.

Klaplængde -5cm, -2,5cn, standard, +2,5cm, +5cmKlaplængde -5cm, -2,5cn, standard, +2,5cm, +5cmKlapstørrelse +2cm, +4cmKlapstørrelse +2cm, +4cm

Kentaurs sadler har 5 års garanti på bommen, og 2 års garanti på materiale og produktionsfejl, og kun de bedste europæiske gaverier bliver brugt til produktion af Kentaurs sadler.

Sadlerne fås i sort, dark brown og tobacco.

Kentaur giver alle muligheder for at hest og rytter kan finde den sadel som passer dem begge bedst, klik ind under fanerne og oplev Kentaurs fantastiske verden af sadler og tilbehør.

Pius Schwizer - en af mange topryttere i KentaurPius Schwizer - en af mange topryttere i Kentaur

Rider By Horse Logo