DET ORIGINALE AIR1 SADELUNDERLAG

Alle ryttere kender det, efter en dejlig ridetur. Hesten har igen givet dig en fantastisk rideoplevelse. Når du så tager sadlen af din hest er den total våd af sved under sadelunderlaget - en følelse der absolut ikke er behagelig for din hest.

Air1 leder varmen op i sadelkammeret

Herunder ses en lille video, der kort fortæller om Air1 systemets egenskaber. Air1-nettet i toppen leder varmen op i sadelkammeret og væk fra hesten. Det let elastisk net fylder meget lidt i sadelkammeret og holder underlaget stabilt under sadlen. Kombineret med en svedtransporterende underside og sadelunderlagets åndbare 2-lags foring med SynthermaxTM ledes varmen og sveden væk fra hesten.

Vores Air1-system er i dag, heldigvis, kopieret af mange andre Brands/mærker over hele verden. Det glæder vi os over fordi, vi vil det bedste for hestene. Se i nedenstående video om hvordan Air1-underlaget virker.

Air 1: Optimal ventilation og komfort til din hest

Med Air 1, en avanceret netbaseret teknologi integreret i toppen af sadelunderlaget, ledes varmen, som det ses på videoen, effektivt op i sadelkammeret og væk fra hesten. Den forbedrede ventilation sikrer en ideel luftstrøm under sadlen, hvilket effektivt reducerer ophobningen af varme og fugt. Dette er særligt værdifuldt på varme dage eller under intense træningssessioner, hvor hesten kan have øget svedproduktion. Denne nyskabende funktion bidrager betydeligt til at forbedre hestens trivsel og præstation under ridning. I kombination med RBH-sadelunderlagets andre fremragende egenskaber, mindsker det risikoen for overophedning og ubehag for hesten under ridning. Endvidere bidrager det til at reducere eller endda helt fjerne potentielle udfordringer med varme knopper i hestens sadelleje.

Du finder Air1-systemet i alle vores sadelunderlag og i kombination med vores andre teknologier medvirker det til øget hestevelfærd.