Som alle virksomheder har vi et stort klimaansvar. Ifølge FN´s Klimapanel er mere skov et vigtigt bidrag til at bekæmpe vores CO2-aftryk. Og skove er det mest effektive redskab, vi har i dag, til at suge CO2 ud af atmosfæren. Træer optager nemlig luftens CO2 gennem blade og nåle, når de vokser. Vores nye lille skov ligger direkte ud til Lillebælt (Lillebælt er sundet mellem Jylland og Fyn), med en skov giver vi samtidig vores lille bidrag til at redde havmiljøet i Lillebælt.

 

 

 

I alt har vi indtil nu, på den tidligere kornmark, plantet mere end 10.000 træer blandet eg, birk, ahorn, fyr, bøg...

Men vi må også være ærlige og indrømme at selvom verden ikke befandt sig i en klimakrise, så havde vi nok plantet træer alligevel, fordi vi er vilde med træer, buske, duften, følelsen og dermed natur. Det stammer nok fra vores barndom, hvor vi red ”frie” rundt i skoven på vores ponyer. I langsom skridt på snørklede og tilgroede stier, stejle skrænter. I fuld galop og små spring over bække og væltede træstammer. Få gange afbrudt af fald fra ponyen, op igen, videre gennem skoven, der føltes uendelig stor og dejlig.

Nu er det vores børn, der rider i skoven fuld af spænding og liv. En hare spring op, forskrækker kort Kristines & Silver, et lettelsens grin, vi klarede det, vi klarer livet, vi er her, lige her og nu.