Kentaur blev etableret i 1991 i Prostejov, Tjekkiet. Oprindeligt solgte virksomheden kun til hjemmemarkedet, men har i de senere år ekspanderet internationalt. I dag vil du se Kentaurs produkter i mere end 40 lande; ikke kun i hele Europa, men også i Canada, Indonesien og Australien. Kentaur sadler har være solgt i Danmark og Norden i mere en 20 år.

Siden starten har Kentaur konstant udviklet, testet og forbedret deres produkter. De bestræber sig på kun at søge og producere materialer af højeste kvalitet og detaljeret håndværk af højeste kvalitet. Løbende og endelig kvalitetskontrol er obligatorisk. Petr Kuba udtaler "Et af vores største aktiver er vores personlige erfaring med heste og vores stald som er placeret på fabrikken. Det er her, vi tester alle nye produkter, inden de udgives".

Gennem vores 30-årige erfaring har Kentaurs motto været at tro på sund fornuft. Derfor tilbyder de solidt fremstillede produkter med høj funktionalitet og lang levetid, som altid er 100 % pålidelige. Produkter tilbydes til en rimelig pris, der er overkommelige for enhver rytter.

Kentaurs logo

Kentaurs sadler er skabt af ingeniører og nogle af europas bedste sadelmagere- de laver ikke kun sadler, de rider også. Kentaurs skaber Petr Kuba har selv stald, lige ved siden af sadelmageriet og rider hver dag 3-4 heste efter arbejdstid.