CARBON SADELBOM

Denne sadelbom er lamineret med lag af carbon, kevlar og to andre kompositmaterialer. Resultatet er et velafbalanceret, let men stærkt fjedrende træ, der former sig efter hesten, men bevarer sin form. På grund af sin tynde struktur og unikke stødabsorberende evne forbedrer den kontakten mellem hest og rytter væsentligt. Kopjernet er ikke kun justerbart, men kan også udskiftes i fem forskellige bredder, hvilket sikrer den absolutte pasform til enhver hest og tilbyder enestående variation.

 

GRP SADELBOM

 

Et 'på budget' venligt alternativ til Carbon bommen, denne bom er fuldt lamineret, men identisk i form med Carbon bommen. Den er lavet af glasfiberpartikler og vægten er 300 g mere end Carbon bommen. Den er forstærket med flere lag kulstof og kevlar fibere i den forreste del omkring kopjernet. Så en meget stærk bom men vejer lidt mere Carbon bommen og knap så elastisk i sin form.

 

WEBFLEX - STÅLFJEDER BOM

Kentaurs original og meget populære fleksible stålfjeder bom. Med udskifteligt justerbart kopjern. De fleksible stålfjedre gør at sadlen følger hestens bevægelser.

 

VENUS COMFORT-SEAT

 

 

Overlegen komfort til alle ryttere

En anden banebrydende funktion ved RHODÉ-sadlen er Venus-Comfort-Seat. Dette sæde giver en hidtil uset grad af komfort, især for kvinder, der har været begejstrede for denne ekstraordinære funktion under testning.

Dette sæde er tilgængeligt på alle Kentaurs sadler med GRP- og CARBON-bomme og tilføjer en ekstra dimension af Blødhed/luksus til ridningen. Samtidig bliver sadelbommen og dermed sadlen mere fleksibel og følger naturligt hestens bevægelser og det giver større hestevelfærd.