Rider by Horse ApS

CVR-nr. 31260930
Adresse: Sønderballe Hoved 21, 6100 Haderslev
Mailadresse:info@riderbyhorse.dk
Telefonnummer: 40 85 83 73

 

Følgende forhold er gældende for alle brugere på domænet riderbyhorse.dk, og riderbyhorse.com. 

BETALING

Følgende betalingsmuligheder bliver accepteret

KREDITKORT

Visa,Dankort, Maestro, (Maestro og Visa Electron: tjek venligst med din bank for at være sikker på at de kan benyttes ved online køb) Visa og Mastercard bliver verificeret med en sikkerheds kode. Betalingen bliver trukket fra dit kort ved afsendelse af ordre. Vi tager ikke kortgebyrer.

 

MOBILEPAY

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. FRAGT

Vi glæder os til at levere til Dig.

Vi sender ordre dagligt mandag-fredag. Alle ordre kan forventes modtaget indenfor 2-3 hverdage efter bestillingen.

Ordre til Danmark sendes med GLS. Alle forsendelser, der sendes af Rider by Horse, er forsikret mod tyveri og utilsigtet skade. Efter modtagelse (og kvittering for modtagelse) af forsendelsen, ophører denne forsikringsdækken med at eksisterer.

Danmark: Levering til GLS pakkeshop 39,- kr. (Fri fragt til GLS pakkeshop ved køb over 499,- kr.)

                  Levering privat til hjemmeadresse 59,- kr. (Fri fragt til hjemmeadresse ved køb over 999,- kr)

Afhentning på Rider by Horse lager: fragtfrit (hverdage mellem 9-17)

Så snart vi har afsendt din ordre, vil du modtage en e-mail med dit trakingnummer. Du kan kontrollerer status på din ordre to timer efter modtagelse af e-mail, via linket til denne.

Alle ordrer kræver underskrift for udlevering, på hvilket tidspunkt ansvaret for forsendelsen overgår til dig. Hvis du har angivet en anden end dig selv (GLS fuldmagtsaftale) som modtager, accepterer du også, at underskrift af tredjemand er tilstrækkeligt bevis for levering.

Vi leverer kun til Danmark.

 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@riderbyhorse.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hvis du har opnået fri fragt, og fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for fri fragt, vil værdien af fragtomkostningerne blive fratrukket returbetalingen."

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Det er vigtigt for os at skabe en god købs oplevelse og derfor tilbyder Rider by Horse en let returordning. Når du bruger vores billige returservice, er du også fuldt forsikret i tilfælde af tyveri eller tab under levering til vores lager.

Returner ved at købe returlabel under RETUR OG BYTTE.

Vi beder om, at varer returneres gennem vores returservice for at sikre at de er beskyttet og forsikret under transporten. Du er dog velkommen til at returnere varen på anden vis. Bemærk dog at ansvaret for forsendelsen i så fald overgår til dig. Du skal selv betale for at pakken returneres.

 

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Rider by Horse ApS
Sønderballe Hoved 21
6100 Haderslev
Danmark 


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.

Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, almindelig slidtage eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Bemærk vi anbefaler at varen som du ønsker at reklamere over er rengjort og at der ikke er mudder / hestehår m.m.varen. Send ikke en reklamation retur til os, før du har snakket eller mailet med os.

Varen sendes til:

Rider by Horse ApS
Sønderballe Hoved 21
6100 Haderslev
Danmark Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.PERSONDATAPOLITIK

1. Vi er datansvarlige – kontakt os gerne:

Rider by Horse ApS
Sønderballe Hoved 21
6100 Haderslev
Danmark
CVR: 31260930
Tlf: 40 85 83 73
info@riderbyhorse.dk

 

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Du vil altid blive informeret ved indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer eller andre kontakt oplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Du kan altid gå ind på vores webshop uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger. Vi dog brug for visse personoplysninger i nedenstående tilfælde:

- Når du køber varer online på www.riderbyhorse.dk riderbyhorse.com
- Når du tilmelder dig Rider by Horse´s nyhedsbrev
- Når du deltager i en af vores konkurrencer

3. ART AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

4. ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger indsamles og anvendes til disse formål:

- Gennemførelse af ordre i vores webshop
- Tilmelding til nyhedsbrev
- Deltagelse i konkurrencer eller andre events
- Oversigt over købshistorik
- Statistik
- Andre markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke.
Rider by Horse fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af disse data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Som bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores site. Vi sælger ikke dine købsinformationer til tredjepart.

 5. VIDEREGIVELSE TIL ANDRE DATAANSVARLIGE

Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til de af Rider by Horse benyttede fragtfirmaer – så vi kan levere dine varer. 

6. OVERLADELSE TIL DATABEHANDLERE

Dine personoplysninger overlades til vores samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Rider by Horse´s, f.eks. i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere opbevarer og behandler alene personoplysningerne for Rider by Horse´s  og i overensstemmelse med vores vejledning og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med datebehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

7. SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4. Personoplysningerne ifm. dit køb registreres hos Rider by Horse ApS og opbevareres i femår ifm. bogføringsloven. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. COOKIES 

Cookies er informationstyper et websted kan sende til din computers browser til for at indsamle besøgs- og adfærdsdata. Vi bruger cookies til at finde ud af, hvilke websider der bliver besøgt og hvor ofte for, at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og for, at give dig en bedre oplevelse når du vender tilbage til vores hjemmeside. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du behøver ikke acceptere dem. For at deaktivere cookies skal du få adgang til fanen "Hjælp" i din browser eller læse de oplysninger, der fulgte med din browsersoftware. Men dit besøg på vores hjemmeside vil blive forbedret væsentligt, hvis cookies ikke er deaktiveret. Hvis du ikke deaktiverer dine cookies, accepterer du vores samling og opbevaring af dine personlige oplysninger, som disse cookies indeholder.

9. SIKKERHED

Rider by Horse har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at alle vores procedurer internt lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger.

10. DINE RETTIGHEDER

Hvis du ønsker er du altid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Vi kan altid slette alt det, som vi ikke er pålagt at opbevare i en periode i henhold til lovgivningen. Du kan også altid få rettet urigtige oplysninger om dig

 

11. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid række dit samtykke tilbage, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på mail info@riderbyhorse.dk eller tlf 40 85 83 73.

 

12. LINKS TIL ANDRE WEBSITES MV.

Ved link fra vores hjemmeside til andre websites eller til integrerede websites, er vi ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

13. ÆNDRINGER AF OPLYSNINGER MV.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på e-mail info@riderbyhorse.dk eller tlf 40 85 83 73. Du er også velkommen til at sende et brev til os:


Rider by Horse ApS
Sønderballe Hoved 21
6100 Haderslev
Danmark

14. KLAGEADGANG

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Klageadgang over køb.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Andreas Rudbeck, Rider by Horse, info@riderbyhorse.dk eller tlf 40858373. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg


www.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17.7.2023

 

Standardfortrydelsesformular

 

FORTRYDELSESFORMULAR

 Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende.

Til:

Rider by Horse ApS

Sønderballe Hoved 21

6100 Haderslev

E-mail: info@riderbyhorse.dk

 

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med

min købsaftale om følgende varer (venligst skriv varenummer og varenavn):

 

___________________________________________________________________________________

 

___________________________________________________________________________________

 

___________________________________________________________________________________

 

___________________________________________________________________________________

 

___________________________________________________________________________________

 

- Bestilt den                                  ______________________________________________________

 

- Modtaget den:                         _______________________________________________________

 

- Ordrenummer                          ______________________________________________________

 

- Bestilt af (navn)                        ______________________________________________________

 

- Bestillers adresse                    ______________________________________________________

 

- Bestillers underskrift             ______________________________________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Dato: _________________