Højde på sadelpanelet

Heste med høj manke og lavere ryglinje har brug for højere sadelpanel i den bagerste del af sadlen. Uldfyldt panel fås i +1, +2 eller +3 cm option.

 


Uldstoppede paneler

Fuldsyntetisk uld, som kan tilpasse sig hestens ryg, bruges til fyldning af panelet. Denne uld forbliver blød og fleksibel selv efter lang tids brug. Et uldstoppet panel er meget behageligt for hesten, har fremragende absorberingsevne og det er muligt at tilpasse det individuelt til hestens ryg. Flere lag placeret under ulden sikrer glat, flad og jævn overflade af panelet.
*3 mm LP-skum eliminerer spændingen af ​​læderet
*10 mm PU-skum giver panelet en dejlig reaktionsblødhed
*5 mm filt sikrer højere stabilitet af panelerneFilt (fransk) panel

Den midterste del af dette panel er fyldt med syntetisk uld, som er pakket ind i et filt materiale og til sidst beklædt med læder. Denne type panel er meget behagelig for hesten og holder dens højde (tykkelse) rigtig godt. Den har ingen kant og kan formes individuelt. Tillæg for at vælge sadlen med franske paneler er 1390,- kr.

Latex panel

Panelets fyld er lavet af PU-skum. Den største fordel ved dette panel er, at det giver rytteren en fremragende kontakt med sin hest, og det ændrer ikke sin form, selv efter lang tids brug. Ulempen er, at panelets form er uforanderlig og panelet ikke kan tilpasse sig formen på hestens ryg.