Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@riderbyhorse.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Hvis du har opnået fri fragt, og fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for fri fragt, vil værdien af fragtomkostningerne blive fratrukket returbetalingen.

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Det er vigtigt for os at skabe en god købs oplevelse og derfor tilbyder Rider by Horse en let returordning. Når du bruger vores billige returservice, er du også fuldt forsikret i tilfælde af tyveri eller tab under levering til vores lager.

Returner ved at købe returlabel under RETUR OG BYTTE.

Vi beder om, at varer returneres gennem vores returservice for at sikre at de er beskyttet og forsikret under transporten. Du er dog velkommen til at returnere varen på anden vis. Bemærk dog at ansvaret for forsendelsen i så fald overgår til dig. Du skal selv betale for at pakken returneres.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER RETUR

Varer skal returneres til os i perfekt stand. Sørg for, at alle produkter er i samme stand som da du modtog dem, med mærkater vedhæftet og emballage vedlagt. Vigtigt at varen er helt ren uden hestehår, mærker og snavs,

Det er vigtigt at returnerede vare er i samme originale stand som du modtog den, d.v.s ubrugt og med alle dele og emballage i original stand. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

 

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Rider by Horse ApS
Sønderballe Hoved 21
6100 Haderslev
Danmark 


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

  BYTTESERVICE

  Ønsker du at bytte dit køb til en anden størrelse, en ny type vare eller alternativ farve, bedes du returnere din vare til os for at få pengene retur og så foretage et nyt køb på www.riderbyhorse.dk. På den måde sikres du desuden at den ønskede vare reserveres til dig. 

  Nedenfor kan du finde et link til vores billige returlabel, men det er som nævnt helt op til dig selv hvordan du vil sende.

    

  Åben Returportal

  Retur med GLS

  Klik på: Åben Returportal

  Hvis du ønsker at returnere varer købt på riderbyhorse.dk kan du købe en returlabel her til
  49,- kr.