Fremtiden er genbrug, vores første lille bidrag bliver det nye Eco-friendly RBH SPORT dækken der kommer til efteråret, hvor ydermaterialet 600D er fremstillet af genbrugsflasker.  Dækkenet bærer GRS-mærket (Global Recycled Standard). Det betyder at der mindst 50% genanvendt materiale i slutproduktet, i dette tilfælde dækkenet. GRS certificerer produktionen, men søger også for gode arbejdsforhold.

GRS

Så udover at kigge på genanvendte materialer, sikrer GRS også certificerede arbejdspladser der opfylder strenge minimumskriterier, herunder forbud mod børnearbejde, diskrimination etc.

Platinum udedækken

Bamboo Charcoal er den nye inderside på Platinum dækkenener er også fremstillet af Eco-friendly stof. Fordelene for hesten ved den nye foring er at den tørrer hurtigt, er mere temperatur regulerende, bakterie resistent og antistatisk. Bamboo Charcoal inderside foret er fremstillet af bløde naturlige bambus fibre og genbrugt stof. Genbrug hjælper til at mindske nyt forbrug og reducerer energiforbrug, luftforurening (fra forbrænding).