Herunder finder du link til alle Kentaurs dressursadler. Men allerførst vil vi gerne præsenterer den nyeste dressursadel fra Kentaur:

RHODÈ

Kentaur er begejstrede for at introducere deres nyeste skud på stammen inden for dressurverdenen - RHODÉ-sadlen.

Efter lang tids intensivt udviklingsarbejde, er vi stolte af at præsentere denne innovative model, der bringer et frisk pust til sadelmarkedet.

Monoflap dressursadel med justerbar knæstøtte. Sadlen er skabt med et dybt sæde, med et meget smalt twist (GRP SLIM eller CARBON SLIM), eller med VENUS-COMFORT-SEAT der gør sadelbommen blødere og mere flexsibel, hvilket er behageligt for hesten og giver rytteren et ekstra blødt sæde.

 

 

En karakteristisk knæpude giver perfekt støtte til benene. Den er lavet af blødt skum materiale og er fastgjort til sadelklappen med skruer, der gør det muligt for rytteren at justere knæpudepositionen efter behov.

Sadlen er udstyret med uldstoppede paneler (klassisk eller kort version) eller komfortable franske paneler. De komfortable uldstoppede sandwich-paneler fås således i to versioner:

1) KK-version – panelet er længere med en klassisk kileform. Denne version forbedrer følelsen af dybt sæde og tættere kontakt med hesten.

2) MK version – panelet er bredere og kommer hurtigere ud af hestens ryg. Denne version er velegnet til heste med kort ryg.

En stor variabilitet i valg mellem forskellige sadelbomme og forskellige sadelpaneler i kombination med de justerbar knæstøtter gør denne sadel til et unikt produkt, der kan tilpasses både rytterens og hestens individuelle behov.

En af de største udfordringer med klassiske monoflap dressursadler er pasformen til rytteren. RHODÉ-sadlen løser dette problem ved hjælp af den justerbare knæstøtte med skruer, der let kan tilpasses en bredere vifte af ryttere.

 

De unikke funktioner - kort opsummeret:

Hvad gør RHODÉ-sadlen så unik? Lad os starte med knæstøtten med skruer og Venus-comfort-sædet, funktioner der virkelig sætter denne sadel i en klasse for sig.

 

Pasform og komfort

En af de største udfordringer med klassiske monoflap dressursadler er pasformen til rytteren. RHODÉ-sadlen løser dette problem ved hjælp af den justerbare knæstøtte med skruer, der let kan tilpasses en bredere vifte af ryttere.

Den medfølgende nøgle gør det nemt for rytterne at tilpasse blokken efter deres behov, hvilket betyder en skræddersyet pasform og ultimativ komfort under ridningen.

 

Venus-Comfort-Seat: Overlegen komfort til alle ryttere

En anden banebrydende funktion ved RHODÉ-sadlen er Venus-Comfort-Seat. Dette sæde giver en hidtil uset grad af komfort, især for kvinder, der har været begejstrede for denne ekstraordinære funktion under testning.

Dette sæde er tilgængeligt på alle Kentaurs sadler med GRP- og CARBON-bomme og tilføjer en ekstra dimension af

Blødhed/luksus til ridningen. Samtidig bliver sadelbommen og dermed sadlen mere fleksibel og følger naturligt hestens bevægelser og det giver større hestevelfærd.

Find sadelmager

Kentaur fås hos alle førende sadelmagere i Danmark, find din nærmeste forhandler via nedenstående link.