Designed with the horse in mind!

Det ultimative dækken, enestående pasform. Skabt til moderne varmblodsheste og sports ponyer. Opnå det højeste niveau af komfort og hestevelfærd med 15.000 mm vandtæthed og 12.000 mvt åndbarhed. Kvalitets 1200D. Bamboo Charcoal inderside gør dækkenet endnu mere komfortable ved temperatursvingninger. Læs nærmere herunder om alle fantastiske fortrin ved dækkenet.

 

Rider by Horse Platinum dækken har 5x mere vandtæt og 4-5x højere åndbarhed end et almindelig udedækken - illustreret herunder:

 

 

Platinum dækkenet er udviklet til at holde hesten tør og varm under uforudsigelige forhold. Med ekstrem vandtæthed (15000 mm) og åndbarhed (12.000 mvt). Dækkenet kan således klare et vandsøjle tryk på 15.000 mm og transporterer 12.000 gram (= 12 liter) vanddamp væk pr. m2 dækken pr. døgn.

 

Det anatomiske V-system – aflaster trykket på hestens mankestykke.

 

 

Det unikke v-system er designet til undgå at dækkenet trykker og slider på partiet omkring hestens mankestykke. Således mindskes den dækkenvægt mankestykket påvirkes ved, både når hesten står stille og de mange hundrede gange i løbet af dagen hvor hesten bøjer hovedet for at spise og løfter hoved og hals igen.

 

 

 

 

Adjusta-Fit® og dobbelt justerbar frontlukning

 Med det patenterede system Adjusta-Fit tilpasses dækkenets halsåbning efter formen på hestens skulder og hals. Er din hest smal eller bred brug Adjusta-Fit for at opnå perfekt pasform. Halsåbning justeres let med bredde velcro stropper på begge sider af halsen.

 

 

 

En dobbelt justerbar frontlukning gør det let at lægge dækkenet på hesten og sikrer, at der ved tilpasning opnås den helt rigtige pasform - i forhold til hestens individuelle kropsform.

 

 

 Bamboo charcoal yarn - inderfoer

Eco-friendly er fremtiden. Dækkenets inderside, der berører hestens hårlag optil 24 timer i døgnet er fremstillet af naturlige bløde bambusfibre, der er bakterie resistent, naturlig lugtfjerner og temperaturregulerende. Samtidig gør Carbonate far infrarød at dækkenet er behageligt antistatisk.

 

 
Teflon - fabric protector

 Platinum dækkenet er med Teflon - fabric. Når det regner, perler dråberne af, det betyder at dækkenet forbliver tør også i det yderste lag stof, herved undgås unødig afkøling af hesten. Det er ekstremt holdbart og gør også dækkenet lettere at holde rent og du sparer i antal dækkenvask.