"Hvem i landet her er bedst til hest – uden sadel?"

 
Vi er super spændte på at præsentere vores nye konkurrence - 'Rid uden sadel'! 
 
Vi inviterer alle ryttere til at deltage ved at sende os en lille video, hvor I viser et ridt på jeres hest uden sadel!
 
Vi har flotte præmier til vinderne: 1. plads en Kentaur sadel vælg mellem den ny Rhodé dressursadel eller Naxos springsadel.
Til 2.plads Platinum Begonia Pink, sadelunderlag, bandager, dækken, fluehætte, grime, træktov.
Til 3.pladsen Prestíge sadelunderlag og bandagesæt.
Ekstra præmie til den sjoveste.
Og fordi vi elsker sjov og glæde, har vi også en ekstra præmie (gavekort til vores webshop på 2000,- kr.) til den sjoveste video! Så vær kreativ, og lad jeres personlighed skinne igennem!
 

Sådan deltager du - gå ind på vores facebook eller instagram:

1️⃣ Send os din video længde max. 15 sekunder, hvor du rider uden sadel på din hest.
2️⃣ Del videoen i kommentarerne på facebook eller instagram.
 
Konkurrencen slutter 1. december 2023, så sørg for at få dine videoer indsendt i tide.
 

Dommer er berider Bjarne Nielsen

"Og nu til det spændende: Vores dommer for denne konkurrence er ingen ringere end Bjarne Nielsen, den kendte ridekommentator fra tv! 
 
Bjarne har en dyb lidenskab for heste og ridning samt en skarp vurderingsevne, der gør ham til den perfekte dommer til vores 'Rid uden sadel' konkurrence. Han vil nøje se alle indsendte videoer og udvælge vinderne baseret på rytterens balance og harmoni med hesten. De tre bedste får beskrivelse af Bjarne Nielsen.
Herudover udvælger Bjarne de 3 sjoveste, som I så senere får mulighed for at like, og den med flest likes vinder denne konkurrence.
 
Så ryttere, giv jeres bedste i jeres videoer, og lad os imponere Bjarne. Lad os sprede glæde, samhørighed og lidenskab for ridning! 
Tag dine venner, der elsker at ride, med i denne sjove udfordring, og tak til alle jer ryttere, der deltager! Lad os sammen skabe en uforglemmelig oplevelse i 'Rid uden sadel' konkurrencen!
 
Vinderen offentliggøres på vores Facebook- og Instagram-sider og vil også blive kontaktet direkte. Præmien sendes til vinderen efterfølgende.
Bemærk: Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller tilknyttet Facebook.